Ben je op zoek naar een mooi nieuwbouwappartement in Groningen, dat van alle gemakken is voorzien en bovendien op een toplocatie in de stad ligt? Dan is Powerhouse Helperpark iets voor jou! In dit nieuw te ontwikkelen complex worden 74 hoogwaardige appartementen gerealiseerd, waarvan 45 Type A appartementen. Nieuwsgierig? Er zijn nog Type A appartementen beschikbaar!

Kenmerken Type A

De aantrekkelijke prijs, de uitstekende ligging en de hoogwaardige afwerking maken de Type A appartementen zeer geschikt voor starters op de woningmarkt. Met een gemiddelde grootte van circa 70 m2 hebben de appartementen een ideaal formaat voor stellen en echtparen. Ieder Type A appartement heeft bovendien twee slaap- /studeerkamers (op de bouwnummers 34, 50 en 61 na, die één slaap- /studeerkamer hebben). Daarnaast beschikt ieder appartement over een berghok met daarin cv en wasmachineaansluiting.

Tussenappartement

Impressie van een tussenappartement op de 1e en 2e verdieping
Waarborg Vastgoed

De eigenschappen van Type A appartementen op een rij:

  • Gemiddelde oppervlakte van 70 m2;
  • Gesitueerd op de derde tot en met de vijfde verdieping;
  • Ieder appartement een eigen, royaal balkon;
  • Vloerverwarming in het gehele appartement;
  • Nooit meer zoeken naar een parkeerplekje, maar een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder;
  • Opgeleverd met standaard wit keramisch sanitair;
  • Voldoet aan alle wooneisen van vandaag de dag.

Daarnaast kun je als eigenaar gebruikmaken van een aantal andere aangename voordelen en faciliteiten in het Powerhouse Helperpark, zoals:

  • Het op het zuiden gelegen gemeenschappelijke dakterras op de vierde verdieping;
  • De gemeenschappelijke fietsenstalling in de parkeerkelder;
  • Eenvoudig en snel toegang tot het omliggende park waardoor je het gevoel hebt een eigen tuin te hebben – zonder de lasten.

Meer over wonen

Tussenappartement

Impressie van een tussenappartement.
Waarborg Vastgoed

Omgeving Powerhouse

Het Powerhouse Helperpark is gesitueerd in een bruisende en zeer goed te bereiken stadswijk van Groningen; een omgeving waar wordt gewoond, gewerkt en waar plezier wordt gemaakt. Met een woning in het Powerhouse Helperpark heb je de voordelen van de Groningse binnenstad op steenworp afstand. Tegelijkertijd ben je met een paar stappen in de natuur: rondom het Powerhouse wordt namelijk een prachtig park aangelegd. Dat maakt Powerhouse tot een plek waar je in alle rust kunt wonen, met de voordelen van de stad op steenworp afstand.
Ben je op zoek naar iets meer luxe? Dan zijn een van de andere type appartementen wellicht iets voor je.

in Blog