Waarborg Vastgoed blikt terug op kijkdag Powerhouse

Powerhouse Helperpark

Met de stijgende hoogte van het Powerhouse werd het de hoogste tijd om het pand eens door de toekomstige bewoners te laten bezoeken. Deze kijkdag vond afgelopen donderdag 6 juni plaats. Peter Liewes, projectontwikkelaar bij Waarborg Vastgoed: ‘We zijn zeer tevreden met de opkomst: een groot aantal van de toekomstige bewoners heeft gebruikgemaakt van onze uitnodiging!’

Het bezoek aan Powerhouse werd mede mogelijk gemaakt door aannemer Plegt-Vos, VZB Vastgoed en Waarborg Vastgoed. Plegt-Vos had voor een ‘schone’ route naar de eerste verdieping gezorgd, zodat men de verschillende woningtypen kon bekijken. Een mooie bijkomstigheid: door de route te volgen kreeg men gelijk ook een indruk van de kantoorruimte die op de begane grond wordt gerealiseerd. Ook de parkeergarage werd aangedaan: een indrukwekkend geheel dankzij de grootte.

Na afloop van de rondgang in Powerhouse, volgde een korte presentatie van VZB Vastgoed, inzake het toekomstige VVE-beheer. Er waren in de afgelopen maanden enkele vragen binnengekomen over hoe dat precies in zijn werk gaat. Deze bijeenkomst was dan ook een prima gelegenheid om daar nader kennis mee te maken.

Na afloop van de presentatie was het mogelijk om in het restaurant van de Mediacentrale, restaurant WAAR, een drankje en kleine bite te nuttigen. Direct een mooi moment voor alle aanwezigen om nog even na te praten!

Een geslaagde dag

De aanwezigen lieten weten het fijn te vinden om iets meer gevoel en een betere indruk te krijgen van hoe Powerhouse er uiteindelijk uit komt te zien. Positief daarbij is dat het park waarin Powerhouse staat, al redelijk ver gevorderd is en er prachtig uit komt te zien.

Liewes: ‘De terugkoppelingen die Waarborg Vastgoed kreeg van de toekomstige bewoners waren derhalve positief, wat uiteraard alleen maar fijn is om te horen. Wij kijken dan ook terug op een geslaagde dag!’

in Blog