In Groningen wordt nu en de komende tijd hard gewerkt aan ver- en nieuwbouw. Het Powerhouse op het Helperpark hoort daar ook bij.

70 prachtplekken met eigen parkeerplaats

Ontwikkelaar Waarborg streeft ernaar om tegen het eind van het komende jaar 70 hoogwaardige appartementen op te leveren. Ze zijn stuk voor stuk voorzien van onder andere een keuken, badkamer en één tot drie slaapkamers. Op de vierde verdieping bevindt zich een op het zuiden liggend dakterras. De zesde verdieping is de basis voor vier penthouses, die 156 tot 165 m2 beslaan.

Ook wel zo fijn: elk appartement heeft een eigen parkeerplaats en het gebouw heeft een fietsenstalling. Beiden ónder het gebouw.

Tussenappartement

Impressie van een tussenappartement.
Waarborg Vastgoed

Goed ontvangen

Het Powerhouse wordt goed ontvangen. Dat blijkt wel uit de belangstelling: het grootste deel van de appartementen is in optie, maar er zijn nog kansen genoeg op een mooie woonruimte. Bekijk voor alle info de plattegronden van de eerste, tweede en derde tot en met vijfde verdieping.

Kantoor

Ook werken

De begane grond is goed voor 1.450 m2 aan kantoorruimte. Met het media en ICT-hart van de Mediacentrale als buur, is het interessant je bedrijf te vestigen op het Helperpark. Meer over werken.

in Blog