Kom naar POWERdag 2017

Powerhouse Helperpark

Kom álles te weten over het krachtigste nieuwbouwproject van Groningen

Wil jij wonen in een trendy, luxe en hoogwaardig appartementencomplex aan het water, met de voordelen van de stad Groningen op steenworpafstand? Waarborg organiseert tweemaal een POWERdag, voor iedereen die interesse heeft in het krachtigste nieuwbouwproject van Groningen: Powerhouse Helperpark!

Tussenappartement

Impressie van een tussenappartement.
Waarborg Vastgoed

POWERdag: the details

De POWERdag gaat van start in WAAR, de brasserie in de naastgelegen Mediacentrale (adres: Helperpark 284). Dit is de plek waar we die dag ontmoeten, informeren en samen een kop koffie en/of een borrel drinken.

  • vrijdag 15 september van 17:00 tot 19:00
  • zaterdag 23 september van 11:00 tot 13:00

Tijdens de POWERdag 2017 hoor jij, onder het genot van een hapje en een drankje, alles over de plannen op het terrein naast de Mediacentrale. Bovendien krijg je de unieke kans om het bouwterrein vanaf grote hoogte te bekijken én kun je met een van onze projectleiders over het terrein wandelen.

Penthouse

Impressie van een penthouse.
Waarborg Vastgoed

Ontmoet je buren…

Heb je al een optie op een van de appartementen? Dan is dit je kans om kennis te maken met jouw toekomstige buren; zowel in het Powerhouse als in de Mediacentrale.

…of maak je interesse kenbaar!

Heb je interesse in een appartement in het Powerhouse, maar heb je je nog niet ingeschreven? Dan kun jij je op 14 en 23 september inschrijven voor de wachtlijst of een optie nemen op een van de nog beschikbare appartementen. Kortom: daar wil je bij zijn!

Ervaar de ruimte, beleef de bruisende omgeving en proef de sfeer van hét nieuwbouwconcept van Groningen tijdens POWERdag 2017.

in Blog