116 m2 Wonen in het Powerhouse op een toplocatie in Groningen

Ben je op zoek naar een mooi nieuwbouwappartement, dat van alle gemakken is voorzien en bovendien op een toplocatie in de stad ligt? Dan is Powerhouse Helperpark iets voor jou! In dit nieuw te ontwikkelen complex worden 74 hoogwaardige appartementen gerealiseerd, waarvan slechts vijf Type C hoekappartementen. Nieuwsgierig? Er zijn nog Type C appartementen beschikbaar!

Kenmerken type C

Via een ruime, lange gang kom je in een lichte en ruime woon- / eetkamer waar de grote ramen van de woning direct opvallen: de type C appartementen hebben zeer veel lichtinval door hun ligging op de hoek van het complex. Met een gemiddelde grootte van circa 116 m2 zijn dit dé ideale woningen voor een tweepersoonshuishouden. Doordat ieder Type C appartement beschikt over twee ruime slaap-/studeerkamers is het zelfs met drie personen nog steeds aangenaam vertoeven in deze luxe woning. Appartement Type C beschikt over een grote badkamer met douche, toilet en optioneel een ligbad. De woning kan optioneel worden voorzien van een apart, tweede toilet. Om het helemaal af te maken beschikt ieder Type C appartement ook nog eens over een ruim berghok met daarin wasmachineaansluiting en cv.

De eigenschappen van Type C appartementen op een rij:

  • Gemiddelde oppervlakte van 116 m2
  • Keuze uit woonlaag: type C is gesitueerd op de eerste tot en met de vijfde verdieping
  • Ieder appartement een eigen, royaal balkon
  • Vloerverwarming in het gehele appartement
  • Nooit meer zoeken naar een parkeerplek, maar een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder
  • Opgeleverd met standaard wit keramisch sanitair
  • Voldoet aan alle wooneisen van vandaag de dag
Hoekappartement

Impressie van een hoekappartement.
Waarborg Vastgoed

Daarnaast kunt u als eigenaar gebruikmaken van een aantal andere aangename voordelen en faciliteiten in het Powerhouse Helperpark, zoals:

  • Het op het zuiden gelegen gemeenschappelijke dakterras op de vierde verdieping
  • De gemeenschappelijke fietsenstalling in de parkeerkelder
  • Eenvoudig en snel toegang tot het omliggende park, waardoor je het gevoel hebt een eigen tuin te hebben – zonder de bijkomende lasten

Omgeving Powerhouse

Het Powerhouse Helperpark is gesitueerd in een bruisende en zeer goed te bereiken stadswijk van Groningen; een omgeving waar wordt gewoond, gewerkt en waar plezier wordt gemaakt. Met een woning in het Powerhouse Helperpark heb je de voordelen van de Groningse binnenstad op steenworp afstand. Tegelijkertijd ben je met een paar stappen in de natuur: rondom het Powerhouse wordt namelijk een prachtig park aangelegd. Dat maakt Powerhouse tot een plek waar je in alle rust kunt wonen, met de voordelen van de stad op steenworp afstand.

Bekijk de kaart

Powerhouse vanuit zuidoost
in Blog