Ben je op zoek naar een mooi nieuwbouwappartement, dat van alle gemakken is voorzien en bovendien op een toplocatie in de stad ligt? Dan is Powerhouse Helperpark iets voor jou! In dit nieuw te ontwikkelen complex worden 74 hoogwaardige appartementen gerealiseerd, waarvan 5 Type E appartementen. Nieuwsgierig? Er zijn nog Type E appartementen beschikbaar!

Kenmerken Type E

Met maar liefst drie slaapkamers, een ruim berghok en een oppervlakte van 102 m2 zijn de Type E appartementen zeer geschikt voor mensen die wooncomfort hoog in het vaandel hebben. Deze hoogwaardige appartementen zijn gevestigd aan de zuidoostkant van Powerhouse Helperpark en hebben daarmee een prima, zonnige ligging. Een lange gang verbindt de verschillende ruimtes van de woning met elkaar. Het appartement heeft bovendien een ruime woon- /eetkamer, waar het goed toeven is en waar alle ruimte is voor een prachtige keuken. Het leuke is van nieuwbouw is dat je die keuken naar eigen smaak kunt uitzoeken en inrichten!

De eigenschappen van Type E appartementen op een rij:

  • Gemiddelde oppervlakte van 102 m2
  • Gesitueerd op de derde tot en met de vijfde verdieping
  • Ieder appartement een eigen, royaal balkon
  • Vloerverwarming in het gehele appartement
  • Nooit meer zoeken naar een parkeerplek, maar een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder
  • Opgeleverd met standaard wit keramisch sanitair
  • Voldoet aan alle wooneisen van vandaag de dag.
Tussenappartement

Impressie van een tussenappartement.
Waarborg Vastgoed

Daarnaast kun je als eigenaar gebruikmaken van een aantal andere aangename voordelen en faciliteiten in het Powerhouse Helperpark, zoals:

  • Het op het zuiden gelegen gemeenschappelijke dakterras op de vierde verdieping
  • De gemeenschappelijke fietsenstalling in de parkeerkelder
  • Eenvoudig en snel toegang tot het omliggende park waardoor je het gevoel hebt een eigen tuin te hebben – zonder de lasten.

Meer over wonen

Omgeving Powerhouse

Het Powerhouse Helperpark is gesitueerd in een bruisende en zeer goed te bereiken stadswijk van Groningen; een omgeving waar wordt gewoond, gewerkt en waar plezier wordt gemaakt. Met een woning in het Powerhouse Helperpark heb je de voordelen van de Groningse binnenstad op steenworp afstand. Tegelijkertijd ben je met een paar stappen in de natuur: rondom het Powerhouse wordt namelijk een prachtig park aangelegd. Dat maakt Powerhouse tot een plek waar je in alle rust kunt wonen, met de voordelen van de stad op steenworp afstand.

in Blog