Omgeving

Wonen en werken in Groningen Europapark

Het Europapark in Groningen is een gebied dat bruist, leeft en continu in beweging is. Een gebied waar wonen, werken en vermaak sinds 2003 met elkaar gecombineerd worden, waar de standaard hoog ligt en de status quo op alle vlakken continu wordt uitgedaagd. Overdag de activiteiten van het bruisende economisch hart van de stad, ‘s avonds de rust van een woonwijk aan de rand van de stad. Huisvesting van de hoogste standaard voor een betaalbare prijs, dat is Powerhouse Helperpark.

Rust, een groene omgeving en toch centraal

Het multifunctionele Powerhouse ligt op slechts tien minuten fietsen van het stadscentrum van Groningen. Op steenworp afstand vind je daarnaast alle gemakken van een ontwikkelde stadswijk: van een supermarkt (Jumbo) en een bioscoop (Kinepolis) tot een luxe sportcentrum en het openbaar vervoer. Station Groningen Europapark voorziet in zowel een trein- als busverbinding.

Goed bereikbaar

Autobezitters kunnen Powerhouse Helperpark probleemloos bereiken via de Groningse ringweg. In de nabije toekomst wordt de bereikbaarheid van Groningen Europapark bovendien verder verbeterd met de komst van de Helperzoomtunnel. Deze nieuwe tunnel voor auto’s en fietsers verbindt de Helperzoom met het Europapark.

Het Europapark is een gebied dat leeft en de laatste jaren in trek is bij mensen die graag in of dichtbij de stad willen wonen, maar wel op een rustige, gemoedelijke plek!