Werken

Ultra modern kantoor in Groningen

Het Powerhouse Helperpark is de ideale werklocatie voor innovatieve bedrijven, ambitieuze ondernemers en snelle groeiers. De begane grond is volledig in te richten als ultra moderne werkplek: je kunt er terecht voor kantoorruimte, lesruimte én praktijkruimte. De bedrijfsruimten zijn geschikt voor een moderne architectuur, met aandacht voor esthetiek en akoestiek. De open vloeren kunnen i.c.m. beplanting de ruimtelijke sfeer benadrukken en tegelijkertijd zorgen voor een comfortabel werkklimaat.

Het Powerhouse ligt naast de Mediacentrale, het media- en ICT-hart van Groningen. Direct om de hoek vind je het groen van het Helperpark, een supermarkt én treinstation Euroborg.

De kantoren worden casco opgeleverd, waaronder aluminium vliesgevelsysteem met dubbele beglazing, een plafondhoogte van 3,65 meter, een gestorte betonvloer, brandwerende wanden tussen de verschillende kantoorunits, aansluitingen voor de WKO van WarmteStad tot aan de meterkast, doorvoeren voor riolering, brievenbussen bij de ingang, een toegangssysteem en een atrium voor gedeeld gebruik. Wil je meer informatie over de kantoren in het Powerhouse? Neem dan contact met ons op.

WarmteStad

Het Powerhouse is aangesloten op WarmteStad: het duurzame nutsbedrijf van de gemeente Groningen en Waterbedrijf Groningen. Wie werkt in het Powerhouse draagt via deze weg bij aan de Groningse missie voor een energieneutrale Stad in 2035.

Jij bepaalt

Op de begane grond van het Powerhouse Helperpark is 1.450 m2 BVO beschikbaar voor kantoorruimte, alsmede 19 parkeerplaatsen. Waarborg Vastgoed geeft je graag de ruimte om te ondernemen, te pionieren en te groeien. Heb je advies of totale ondersteuning nodig op het gebied van interieurontwerp? Ook dan helpen we je graag. Een fijne werkplek vormt de basis van een gezonde balans tussen welzijn en productiviteit. De healthy workplace!

Kom werken in Powerhouse Helperpark!

Er is nog 1.450 m2 kantoorruimte beschikbaar. Wil je meer weten over de aankoop van bedrijfsruimte in Powerhouse Helperpark in Groningen? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Aan de impressies en plattegronden op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.