Werken

Ultra modern kantoor in Groningen

Het Powerhouse Helperpark is de ideale werklocatie voor innovatieve bedrijven, ambitieuze ondernemers en snelle groeiers. De begane grond is volledig ingericht als ultra moderne werkplek: je kunt er terecht voor kantoorruimte, lesruimte én praktijkruimte. Overal zijn de laatste installaties gebruikt. In de bedrijfsruimten zie je een moderne architectuur terug, met aandacht voor esthetiek en akoestiek. De open vloeren i.c.m. de beplanting benadrukken de ruimtelijke sfeer en zorgen tegelijkertijd voor een comfortabel werkklimaat.

Het Powerhouse ligt naast de Mediacentrale, het media- en ICT-hart van Groningen. Direct om de hoek vind je het groen van het Helperpark, een supermarkt én treinstation Euroborg.

WarmteStad

Het Powerhouse is aangesloten op WarmteStad: het duurzame nutsbedrijf van de gemeente Groningen en Waterbedrijf Groningen. Wie werkt in het Powerhouse draagt via deze weg bij aan de Groningse missie voor een energieneutrale Stad in 2035.

Jij bepaalt

In het Powerhouse Helperpark bepaal jij zelf de ruimte (per m2), het aantal werkplekken, de duur van de contracten en de benodigde diensten. Waarborg Vastgoed geeft je de ruimte om te ondernemen, te pionieren en te groeien. Een fijne werkplek vormt de basis van een gezonde balans tussen welzijn en productiviteit. De healthy workplace!

Kom werken in Powerhouse Helperpark!

Er is nog 547 m2 kantoorruimte beschikbaar. Wil je meer weten over het huren van bedrijfsruimte in Powerhouse Helperpark in Groningen? Bekijk onze brochure of neem contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Aan de impressies en plattegronden op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.