Wonen

Wonen in het Powerhouse Helperpark

Powerhouse Helperpark wordt een multifunctioneel complex, waar wonen en werken met elkaar worden gecombineerd. Op de begane grond van het te ontwikkelen pand wordt 1.450 m2 kantoorruimte gerealiseerd. Op de eerste tot en met de zesde verdieping komen luxe huur- en koopappartementen.

Hoogwaardige appartementen

Waarborg realiseert met de bouw van Powerhouse Helperpark 70 hoogwaardige en moderne huur- en koopappartementen (waarvan vier penthouses). De appartementen variëren van 70 m2 tot 165 m2, zijn luxe afgewerkt en beschikken over één tot drie slaapkamers. Onder het pand wordt een ruime parkeergarage met fietsenstalling gerealiseerd.

Verdieping 1 en 2

De appartementen op de eerste en tweede verdieping zijn primair bedoeld voor verhuur. 60-70 m2 en een aantal grotere hoekappartementen tot 116 m2.

Bekijk plattegronden

Verdieping 3 tot 5

Op de derde tot de vijfde verdieping van het pand zijn de appartementen van 70-116 m2 primair bestemd voor verkoop. Alle appartementen op de derde, vierde en vijfde verdieping zijn inmiddels verkocht.

Bekijk plattegronden

Verdieping 6

Op de zesde verdieping van Powerhouse Helperpark worden vier prachtige en hoogwaardige penthouses tussen de 158 en 165 m2 gerealiseerd. Alle vier penthouses zijn reeds verkocht.

Bekijk plattegronden

Aan de impressies en plattegronden op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.