Wonen

Wonen in het Powerhouse Helperpark

Powerhouse Helperpark is een multifunctioneel complex, waar wonen en werken met elkaar worden gecombineerd. Op de begane grond van het pand is 1.450 m2 kantoorruimte gerealiseerd. De eerste tot en met de zesde verdieping bestaan uit luxe huur- en koopappartementen.

Hoogwaardige appartementen

Waarborg heeft met de bouw van Powerhouse Helperpark 70 hoogwaardige en moderne huur- en koopappartementen (waarvan vier penthouses) gerealiseerd. De appartementen variëren van 70 m2 tot 165 m2, zijn luxe afgewerkt en beschikken over één tot drie slaapkamers. Onder het pand is een ruime parkeergarage met fietsenstalling.

Verdieping 1 en 2

De appartementen op de eerste en tweede verdieping zijn primair bedoeld voor verhuur en hebben doorgaans een oppervlak van 60-70 m2. Een aantal grotere hoekappartementen heeft een grootte tot 116 m2. Interesse? Stienstra of Thuis Nieuwbouwmakelaars kunnen je meer vertellen over de beschikbaarheid van de huurappartementen.

Bekijk plattegronden

Verdieping 3 tot 5

Op de derde tot de vijfde verdieping van het pand zijn de appartementen van 70-116 m2 primair bestemd voor verkoop. Alle appartementen op de derde, vierde en vijfde verdieping zijn verkocht.

Bekijk plattegronden

Verdieping 6

Op de zesde verdieping van Powerhouse Helperpark zijn vier prachtige en hoogwaardige penthouses tussen de 158 en 165 m2 gerealiseerd. Alle vier penthouses zijn reeds verkocht.

Bekijk plattegronden

WarmteStad

Het Powerhouse is aangesloten op WarmteStad: het duurzame nutsbedrijf van de gemeente Groningen en Waterbedrijf Groningen. Wie woont in het Powerhouse draagt via deze weg bij aan de Groningse missie voor een energieneutrale Stad in 2035.

Aan de impressies en plattegronden op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.